Uw klant is al een tijdje mobiel. Maar hoe staat het met uw mobiele online zichtbaarheid?

Loopt uw voorop met een nette mobiele website of app of wacht u tot uw concurrentie u voorbij schiet en alle mobiele klanten oppikt? De smartphone markt blijf groeien en een mobiele telefoon met internet is al lang geen luxe meer. Het broekzakformaat mobieltje en zelfs tablet zorgt voor een verschuiving van uw reguliere website uitstraling naar een mobiele uitstraling. Maar liefst 44% van internetters gebruikt een tablet (bron GFK). In de eerste helft van dit jaar steeg het aantal tabletgebruikers met maar liefst 1,3 miljoen en heeft nu een totaal bereikt van 5,6 miljoen. Tel daar nog 8 eens miljoen smartphone gebruikers bij op en dan krijgen we inzicht in hoe de markt ons aangeeft hoe het meest recente communicatie-middel ingezet wordt om u te benaderen

Voor u als ondernemer de hoogste tijd om bij te schakelen en ervoor te zorgen dat uw bezoekers ook hun mobiele bezoek naar uw bedrijf kunnen waarderen en vinden waarvoor ze gekomen zijn.

Ook mobiel winkelen is realiteit en feit is dat het aantal mobiele transacties tussen 2011 en 2012 is verdubbeld en tegelijkertijd het verkoopvolume is verdrievoudigd. Consumenten doen dus niet alleen meer aankopen via hun mobiel maar geven daarbij ook hogere bedragen uit. (bron: marketingfacts.nl)

penetratie smartphones De consument is duidelijk klaar voor mobiele betalingen maar helaas moet er nog een inhaalslag gemaakt worden om ook een betaalstandaard te maken voor mobiel verkeer.

De toekomst van uw mobiele klanten ligt in uw eigen handen. Apps zijn er niet alleen voor spelletjes en andere technische snufjes maar zullen ook de zakelijke markt veroveren en wel in de vorm van webapps. Webapps zijn net als uw website snel en eenvoudig aan te passen en behoeven geen goedkeuringsprocedure van een store. Hou uw eigen zakelijke app in eigen handen.

Wij bij BizApps kunnen uw reguliere website snel en professioneel completeren met een mobiele versie en wel in de vorm van een app zodat uw klanten en relaties uw website altijd bij de hand hebben en u eenvoudig kunnen benaderen en op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen.

Want hoe dan ook, hoe je het ook wendt of keert, mobiel groeit en wordt steeds belangrijker. De uitdaging voor bedrijven is om daar te zijn waar uw klanten zijn en hen ook daar zo goed mogelijk te bedienen.

Neem voor meer informatie contact op met ons; wij helpen u graag verder met het mobiliseren van uw website.

Be Sociable, Share!