vb enzo transp

Enzo

Webshop en App voor Sieradenwinkel Enzo te Leidschendam.

vb loh transp

Lorence Hammerli

Website en Webapp voor Lorence Garcia, kunstenares/schilderes (Mindelo, Kaapverdische Eilanden). We hebben gebruik gemaakt van de kleurrijke schilderen om iconen te ontwikkelen welke de sfeer en stijl die haar kenmerken uitstekend weergeven.

vb vteam transp

V-team

Mobiele website/app voor The V-team, makelaar (Nederlandse klant in Calgary). Gebruikersvriendelijke app voor website www.findcalgaryhome.ca inclusief mobiele listings van alle huizen die op dit moment te koop staan.

vb affpa transp

Alberta Farm Fresh

Webapp voor Alberta Farm Fresh Producers Association. Opgeleverd is een app waarin o.a. opgenomen de produkten, omschrijvingen en routebeschrijvingen van circa 150 boeren in de provincie Alberta (Canada).

vb prosport transp

Prosport

Mobiele Website/App voor sportschool Prosport Healthcenter te Doetinchem.

vb killas transp

Killas

Mobiele Website/App voor boxschool Killas Cardioboxing. Deze app is tevens te vinden in de Google Play en Apple store zodat de leden van Killas ook pushberichten kunnen ontvangen.

vb comenius transp

Comenius

Middelbare School Comenius te Capelle a/d IJssel (College, Beroepsonderwijs en Lyceum). Opgeleverd zijn een drietal apps welke functioneren als quiz voor aankomende leerlingen.

vb meerzicht transp

Meerzicht

Winkelcentrum Meerzicht te Zoetermeer (bestaande uit 34 winkeliers). Naast een website en app is tevens een geheel nieuw gevel-logo ontworpen.