Wat een app kost is een veelgestelde vraag en als je op het net rondsurft kunnen de prijzen die je tegenkomt nogaleens uiteen lopen. En dan komt er nog bij dat lang niet alle app-ontwikkelingsbedrijven hun prijzen op hun site hebben staan. Vaak moet je uitgebreid uitleg geven over wat je wilt en dan nog lopen de prijzen behoorlijk uiteen zodat het lastig is om een keuze te maken voor een app met een goede prijs-kwaliteit verhouding..

wat kost een appHet is overigens wel van belang om in je achterhoofd te houden dat er verschillende soorten apps zijn. Een web app bijvoorbeeld is vele malen goedkoper dan een native iPhone app. De belangrijkste reden daarvoor is dat een native iPhone app veel meer programmeerwerk vereist.  Dus heb je een super goed idee om een technisch ingewikkelde app in de App Store te plaatsen dan zal daar al snel een prijskaartje vanaf €5000,- aan vast hangen en kan makkelijk tot de €10.000 oplopen.

Wil je daarentegen je reguliere website uit laten voeren in de vorm van een app dan zijn de kosten bij BizApps heel scherp, duidelijk en vast zonder dat je voor onverwachte wijzigingen of hogere bedragen komt te staan.

Bij BizApps bieden we verschillende pakketten waarbij vooraf duidelijk is wat geleverd wordt. Het goedkoopste all-in pakket is er al voor slechts €895,-. We zijn hiermee in Nederland op dit moment de goedkoopste oplossing voor een mobiele web-app van uw reguliere website.

Bij uw app is ook automatisch inbegrepen:

  • Hosting van uw App
  • “Real Time Updates”
  • Ongelimiteerde verspreiding van uw App
  • QR code (max. aantal zie bovenstaande tabel)
  • Synchronisatie van Android, iPad/iPhone, Blackberry en Google platform.

Een goede web app hoeft dus niet duur te zijn. De software van BizApps zorgt ervoor dat we altijd snel en professioneel voor iedere reeds bestaande website een passend design concept kunnen ontwikkelen. Zo weet u dus direct waar u aan toe bent. Bovenstaande pakketten zijn gebaseerd op het aantal functies/pagina’s, de hoeveelheid bedrijfslocaties dat uw bedrijf rijk is en hoeveel QR codes u wilt laten genereren. Zo kunt u bepalen wat voor u de voor u geschikte applicatie. Let op deze prijzen gelden alleen voor onze web apps. De web apps zijn altijd direct geschikt en kunnen gedownload worden door alle soorten smartphones en dus alle platvormen.

We ontwikkelen ook native iPhone/iPad en/of native Android apps, al dan niet voor interne bedrijfsdoeleinden. Neem contact op met ons voor meer informatie of een offerte.

BizApps, voor uw Zakelijke App en Mobiele Website.

Be Sociable, Share!