Zakelijke Apps laten ontwikkelen kan voor een bedrijf kan al snel in de duizenden euro’s lopen. Dat is nu gelukkig verleden tijd. U wilt een een betaalbare app laten maken, maar u weet niet hoe en voor welk besturingssysteem te kiezen. De app-wereld zit niet eenvoudig in elkaar en de ontwikkelingen staan niet stil. Er zijn op het moment al meer dan 4 verschillende besturingssystemen op de markt voor alle mogelijke verschillende smartphones. U kunt natuurlijk voor ieder besturingssysteem een aparte App maken, maar dat vraagt om een behoorlijk grote investering.

zakelijke appsU bent hier op de juiste plek om uw zakelijke Apps voor tegelijkertijd Android, iPhone/iPad, HTML 5 of willekeurig welke andere smartphone toepassing te laten ontwikkelen!

Het hebben van een website is niet meer genoeg. Om door te dringen in de informatieve snelweg heeft u als bedrijf toegang nodig tot de mobiele wereld. Meer dan de helft van de personen in Nederland maakt al gebruik van een smartphone en dit marktaandeel zal in de komende jaren alleen maar toenemen. Dit biedt allerlei nieuwe mogelijkheden waarvan de App de meest innovatieve is.

Wij bouwen zakelijke Apps door gebruik te maken van de allernieuwste technologie en bouwen samen met u uw eigen unieke en stijlvolle bedrijfsapp en mobiele website.

Ons beheer systeem zorgt voor fraaie en functionele App-ontwerpen die eenvoudig aan te passen zijn voor een breed scala aan mobiele apparaten.

Met onze software beheren we online alle besturingssystemen tegelijkertijd en maken we gebruik van een breed scala aan handige functies die uw klanten en relaties die de App op hun mobiel gaan installeren kunnen waarden. voorbeeld lorenzeDenk aan locatie (google maps), e-commerce, redirects, kortingsbonnen, click to call, evenementen, video’s loyalty programma’s, push-berichten, services viral sharing, etc. Integreer daarnaast automatisch uw App met Twitter, Facebook, Linkedin of willekeurig welk ander social media platvorm voor maximale zichtbaarheid van uw bedrijf. (klik hier voor een volledige overzicht van de mogelijke functies)
Bindt klanten door ze continue op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en maak gebruik van het feit dat u hen op een persoonlijke manier kunt benaderen en wees er als een van de eerst bij om deze fantastische techniek in te zetten. Blijf voor op concurrentie en mobiliseer uw bedrijf met een web app en een mobiele website al vanaf slechts €895,-.

AANMELDEN

zakelijke apps

BizApps, voor zakelijke apps en mobiele websites.

Be Sociable, Share!